Omega 3 vetzuren met Vit. D


  •   donderdag 18 april 2019

Wilde vette vis, zoals haring, sardientjes of makreel, is een hele goede bron van waardevolle onverzadigde vetzuren Omega-3 EPA en DHA én van vitamine D. Magere vis daarentegen (kibbeling, vissticks, tilapia en pangasius) bevat deze belangrijke voedingsstoffen nauwelijks. Pure Arctische MSC Visolie met vitamine D is er voor iedereen die moeite heeft met vette vis.

Eén dessert (koffie) lepel Pure Arctische Visolie bevat de Omega-3 vetten van (omgerekend) ruim een halve haring. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze hoeveelheid EPA en DHA goed is voor het hart, goed is voor je (kinder)ogen (helpt om scherp te blijven zien) en goed is voor je hersenfunctie. Maar liefst 20% van het vet in onze hersenen bestaat uit Omega-3 DHA; het is een belangrijke bouwsteen voor hersenen (zoals calcium dat is voor de botten).

De vitamine D in de visolie is belangrijk voor het behoud van sterke botten en sterke tanden. Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en speelt een rol bij het behoud van sterke spieren.

Share our website